Eva-Lotts festkorg…..
Bröllopet var mellan det vackra paret Alva & Rikard på Bleckogården i Rättvik..
Ett mycket fint sådant..
Hade en buffe med sparrissshot, marinerade kräftstjärtar, västerbottenpaj, creme fraiche, rödlök,rom och mitt hårda och mjuka bröd samt en god egengjord färskost.
Det varama var helstekt oxfile, potatissallad, basilikasås och en sallad på grönsallad blandad med hericot vertz, jordgubbar. honungsmelon, grillad hallomi och balsamico glaze..
Efterrätt rabarberkompott med vaniljyoughurt mousse som är verkligen kärlek i munnen..
Och tårtan var egengjort och blen fantastisk.. Men hallonmousse flädermousse och vit chokladcrunch toppen var klädd med creme cheese och vit choklad toppad med grädde och vit/ rosa marsipan ..
Förra veckan var en hektisk vecka med 70 års kalas på tisdagen och bröllop på lördagen..
Kalasen var i ett vackert härbrä i Västanvik Leksand vid Siljan..Allt gjorden på en gasolgrill..
Förrätt.. Grön sparris soppa med grillad pilgrimsmussla
Varmrätt.. Fiskpaket med torsk och röding små färskpotatisar tomat salladslök och en örtsås.
Dessert. Mästerkockarnas tryffeltårta som gjordes då vi var på M/S Karlskrona.. Serverades med en hallon sås.. ( Tårtan hade gjorts innan)
Det var både spännande och roligt att få ett sådant uppdrag med att laga mat ute i det fria, en fantastisk kväll utan regn.. Och jag kände mig lite som den kvinnliga Ernst…
Recepten kommer inom snart samt lite till bilder på maten.. Lite svårt att hinna med att fota samtidigt att laga servera etc…
Stor Kram Till Er Alla Mina Läsare !!
Eva-Lott